【愛的迫降】洪永城方健儀公開「北韓玄彬」真面目 唐詩詠鬢辮扮孫藝珍
2020年02月26日07:00

玄彬和孫藝珍主演的韓劇《愛的迫降》近期大熱,飾演北韓軍官的玄彬魅力滿瀉令一眾粉絲傾心,曾經去過北韓的洪永城亦有追劇,更貼出當年與真正北韓軍官的合照:「毒,我就無中,不過的確開始睇咗幾集《愛的迫降》,我知你知北韓嘅玄彬應該係咁嘅樣,因為我接觸過。」

TVB新劇社:洪永城曬與真正的朝鮮軍官合影 #愛的迫降# [笑cry] ​ -- TVB新劇社

From:微博/TVB新劇社

From:微博/Rebeccc_cca

From:微博/Rebeccc_cca

另外方健儀亦揭開了「理想與現實」,貼出與北韓軍官的合照,搞到很多玄彬粉絲直言不能接受!方健儀表示:「理想 VS 現實? #有人話北韓軍官好靚仔 #我未睇愛的迫降不理解 #我去過北韓更加不理解 #仲以為降係投降嗰個降 #又或者係降頭嗰個降囉」

唐詩詠亦自認追看《愛的迫降》中了毒,上載了鬢辮舊照,揚言要扮孫藝珍:「整番個「尹世理」北韓頭懷緬一下先」。

唐詩詠Natalie:整番個「尹世理」北韓頭
懷緬一下先🌹

#解毒中
#NT
http://t.cn/A67PmYEZ ​ -- 唐詩詠Natalie

From:微博/唐詩詠Natalie

 

關注我們Facebook專頁