【懷孕5個月】雨僑拍片分享「備孕」心得 晒孕照嘆當媽無假放
2020年04月21日07:00

34歲的雨僑(Ava)與羅力威結婚兩年,今年情人節宣布造人成功,成為準媽媽。Ava現時懷孕五個月,雖然現時已減少幕前工作,不過Ava自言喜歡剪片,現在趁有時間便拍片與粉絲分享佗B的生活和心得,她滿意地表示今個月已經剪了五條片。

 

 

可是有空剪片的日子已經所剩無幾,皆因Ava預計做媽媽後就不會再有假放:「但不好意思我又有另一份正職咯,而且明天醒來還未下班,下半輩子也沒假期了」。

微博香港娛樂:【【造人成功】雨僑佗B近4個月 陳山聰收老婆「驚喜」禮物】最近娛樂圈傳來多單好消息!先有@楊怡TaviaYeung 和@羅仲謙 於情人節前夕率先報喜成功造人,之後就到@雨僑AVA 同老公@羅力威 ,貼出超聲波宣佈有喜!@陳山聰 傍晚亦宣布,收到老婆何麗萍的「驚喜」禮物:「不過今年佢送咗份我最想要又好鍾意嘅禮物🎁感恩上天賜畀我哋一粒小蒜頭。」 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【雨僑度蜜月曬性感泳照 返香港即睇書學做媽媽?!】@雨僑AVA 同拍拖7年嘅創作歌手@羅力威 喺3月舉行完婚禮於香港之後就一直忙唔停,所以最近先補番蜜月旅行!旅行期間,羅力威都算唔話得,係咁幫老婆大人喺大太陽底下影靚相,等大家可以一飽眼福...(按鏈接看完整文章)http://t.cn/ResGTsm ​ -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁