【變性零違和】余香凝與高鈞賢撞樣 考慮挑戰演男人
2020年06月24日07:00

余香凝(Jennifer)在《飛虎之雷霆極戰》中飾演鑑證科督察,角色型格,加上有多場動作戲,令網民有感她「Man過男人」!Jennifer直認覺得自己似男人,為滿足粉絲,更乾脆用App將自己的劇照變成男裝,結果竟然零違和感,跟未「變臉」前近乎無分別!

Jennifer余香凝:有好多網民睇完飛虎之後覺得我好似男人😂
其實....我自己有時都覺得似
為左滿足你地同埋滿足我自己
我將自己變左做男人
重點係before同after個樣係無乜點變
睇黎....我下個角色真係可以挑 http://t.cn/A6LjIIQk ​ -- Jennifer余香凝

From:微博/Jennifer余香凝

有粉絲指Jennifer似高鈞賢,大讚她靚仔,又叫她嘗試留鬚。Jennifer也笑稱下個角色可以挑戰演男人:「有好多網民睇完飛虎之後覺得我好似男人,其實....我自己有時都覺得似 為左滿足你地同埋滿足我自己 我將自己變左做男人 重點係before同after個樣係無乜點變 睇黎....我下個角色真係可以挑戰下做男人」。

張繼聰亦有湊熱鬧一嘗「變性」效果,女性化的臉放在他的爆肌身軀上,竟然被網民指是「操肌版薛凱琪」!

 

關注我們Facebook專頁