【爭楊明?】許芯悅害怕莊思明凌厲眼神!手震兼爆喊指被人身攻擊
2020年09月24日11:47

曾在ViuTV節目亮相的許芯悅(Katie),最近與楊明在新戲中飾演情侶,有指同樣有份演出的楊明女友莊思明以防Katie埋男友身,時時貼身監場,事後Katie向傳媒直指害怕莊思明凌厲眼神,被對方氣場嚇親。

日前Katie出席活動,被追問報道時,手震兼爆喊表示自己不可以講太多,但指自己收到一些鬧我信息,真不想被別人人身攻擊、侮辱和詛咒。Katie沒有指名道姓是誰人所為,只承認為此事不開心,並哭了一晚,更難以入眠。Katie認為人與人之間最需要是尊重,未知若果再見面時,會不會避開對方。她強調非刻意將信息傳給記者變成新聞頭條,她不覺得做C1(娛樂頭條)和金錢很重要,期間她說:「就算矮做model都不代表人格差!」

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

From:微博/香港TVB資訊台

而莊思明晚上即在Ig限時動態回應:「預咗啲講開大話嘅人係唔會咁容易收手架啦!你要繼續老屈作故仔博見報你咪繼續囉,公道自在人心!我又唔知你係邊位,同你講多都嘥氣。 #我係受害都未喊 #人在造(做)天在看 #你想利用我到幾時 #係唔係唔作故唔屈人就冇得見報呀」、「其實佢都幾好笑 #想笑死我 #有個小丑氹自己開心都幾幸福呀 #你再講大話小心變咗木偶鼻」。

From:微博/莊思明Lisa

From:微博/莊思明Lisa

From:

關注我們Facebook專頁