【激罕合作】吳業坤孖193合唱 真正「後生仔唱吓歌」
2021年05月11日07:00

ERROR成員「193」郭嘉駿日前公開寸無綫及高層曾志偉,身為無綫藝人的吳業坤事後卻貼出與193的合照,認真百無禁忌。當時坤哥留言:「講咗成年後生仔唱吓歌,放飛機者死。」

From:微博/港劇辣評社

昨晚他公開一段歌詞,上面寫了他和193各自負責的部分,其中幾句更是ERROR歌曲《我們不碎》的歌詞。其後193亦上載與坤哥在錄音室的相片,相信兩人正為合唱做準備。坤哥果然言出必行,跟193一起「後生仔唱吓歌」。

微博香港娛樂:【【過檔ViuTV?】@吳業坤 與193搭膊頭合照 網民笑有潛質加入ERROR】無綫藝人吳業坤近日結束在日本的Working holiday返香港,久未見朋友的他日前竟曬出與ViuTV旗下男團ERROR成員193(郭嘉駿)的合照,他留言:「講咗成年後生仔唱嚇歌,放飛機者死。」早前193寸爆TVB兼反駁高層曾志偉,真係估唔到坤哥與 ​ -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【【直逼姜濤】 193@ERROR反擊曾志偉成人氣王 IG followers 倍升】無線近日積極變陣,應對ViuTV的挑戰,不過似乎ViuTV的藝員反而受惠。日前#ERROR# 成員之一的193(#郭嘉駿# ),回應曾志偉將ViuTV定位與J2作比較時表示:「得幾百部電視機收視,我哋冇理好耐,自己做好節目自然多人睇。」之後他又表示:「咩叫J2?40幾歲仲做後生仔嗰個?」寸爆對手! -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁