【其實好Sweet】孫慧雪影泳裝照囝囝攝鏡 老公慘成「背後的男人」
2021年06月15日07:00

孫慧雪一家三口去酒店Staycation,既然有個靚泳池,當然要著泳衣影靚相,但是囝囝Riley很黏人,搞到她想影單人相都有難度:「1.趁住staycation想影張相單人靚相;2.仔仔邊大叫媽媽、媽媽,邊拼命踢水搵媽媽;3.咁一齊影啦🤣#作為媽媽的你會懂#拍不了單人美照#但很心甜」

孫慧雪與囝囝「二人世界」夠晒Sweet,可憐老公只能成為他們「背後的男人」,負責吹脹水泡和揸車:「完全係我同小情人嘅二人世界,爸爸呢?佢只係背後默默服務我哋嘅男人!去之前,我問Riley,唔帶爸爸好無?Riley問我:咁邊個揸車?🤣😂🤣😂🤣😂#廿四孝爸爸#有冇爸爸有共鳴」

微博香港娛樂:【【好聲好戲】瘦4磅曬水著照 @孫慧雪Snow :努力拜拜脂肪】孫慧雪育有一子,已為一母的她,身型依然沒有走樣,更越來越好,星期二她就於社交平台,貼出水著照,更表示已經「食住瘦4磅」:「夏天到啦!要努力拜拜脂肪,想知有乜方法,可以唔使點節食,又瘦得健康?」
另外,孫慧雪與好友楊潮凱一齊出戰無綫節目《好聲好戲》,雖然二人得到6位評判給予合格,只有一位不合格,但楊潮凱仍不滿意表演喊起來,指估不到自己會那麼緊張影響了表現,亦如評判所言,演出有點過火。 -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁