【又「自肥」】ERROR喜與古天樂拍廣告 盧覓雪除衫演出
2021年06月15日07:00

組合ERROR近期人氣爆燈,密密接Job,昨日四子夥拍Agent L.的新廣告上線,原來古天樂、盧覓雪都有份,齊齊又唱又跳,193(郭嘉駿)更模仿古天樂經典歌《今期流行》的「拜神舞」舞姿,夠晒抵死搞笑!

網民對於這個「豪華陣容」感到驚喜萬分,直指ERROR又「自肥」,竟然可以與巨星一起拍廣告,果然是「宇宙天團」。肥仔及保錡開心大晒與古天樂的合照,盧覓雪亦上載與ERROR等人的合照:「同咁多位型男合作(各種唔同類型嘅型啦),仲要有大膽演出(除衫喎~),話哂人地係女仔嚟,會害羞嫁嘛~#你睇我紅都面哂#萬綠叢中一點紅」。她又留言笑問應該揀古天樂抑或Agent L.:「同古生一齊我覺得非常之開心,但喺AgentL隔離我又覺得好有安全感,你話兩個揀邊個好?#SECURED」

微博香港娛樂:【【ERROR】保錡意外公開阿Dee電話號碼 肥仔送禮賠罪】歐國盃零晨揭幕戰,NowTV找來ERROR的肥仔及保錡,夥拍強尼於第三聲道擔任評述。肥仔與保錡做完直播後,早上亦有其他工作,笑言為了平衡心理,因此致電成員Dee(何啟華)騷擾對方,不過強尼就提醒大家,小心電話號碼會直播出街。 ​ -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

微博香港娛樂:【【ERROR自肥】何啟華暗示有續集? 保錡感激團隊:有你們才有我的存在】《ERROR自肥企畫》播出最後一集,大結局安排更被形容為顛覆電視,一儅台前幕後亦在社交平台分享感受。「阿Dee」何啟華表示,︰「『We』made it. 『I』made it. 『You』made it『V I U』made it. ERROR X 無制限ot編集団,《ERROR自肥企畫》,有今生無來世。本·季·完,待續... 」似乎是暗示有續集! -- 微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

From:微博/微博香港娛樂

 

關注我們Facebook專頁